• Ondernemersbeleid

 • 'De tours van stichting BBIS trekken mensen vanuit het hele land. Sinds enige tijd heb ik een goede band met een voormalig bezoeker. Hij woont in Monster en was zijn trouwring verloren. Ik heb toen een nieuwe voor hem gemaakt. Ik zie dat mensen terug durven te komen naar de wijk, ondanks de naam die de wijk ooit heeft gekregen. Die vooroordelen beginnen langzaamaan weer te verdwijnen en mensen zien hoe de Schilderswijk écht is.'

   

  Redouane Boufelja [Eigenaar Warda Juwelier]

   

 • Doel

  Om ondernemers mee te laten profiteren van de aandacht voor de Schilderswijk brengen we tijdens de tours standaard een bezoek aan lokale ondernemers.

   

  Met het succes van de bewonerstours willen we ze nog breder toegankelijk gaan maken voor de ondernemers. Iedere ondernemer in de wijk kan zich vanaf heden direct aanmelden bij de bewonerstours via het contactformulier op de website.

  Hoe meldt u zich aan?

  Heeft u interesse in opname in het bewonerstours bestand, stuurt dan via het contactformulier een berichtje met:

   

  De naam en adres van uw onderneming.

  Wat verkoopt u/wat voor dienst levert u.

  Wat zou u bezoekers aan de wijk graag willen mee geven over het ondernemen in de wijk.

   

  Wat is het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

   

  Deze criteria plus update gaan in vanaf 20-09-2017 en er kunnen geen enkele rechten aan worden ontleend.

  Nieuw

  Deelnemers aan de Bewonerstour kunnen hun bezoek bij een ondernemer na afloop op het evaluatieformulier waarderen met 1 t/m 4 sterren. N.a.v. het bezoek bij een lokale ondernemer delen we een foto hiervan via sociale media en we bieden een speciaal ontwikkelde raamsticker ter herkenning voor bezoekers van buiten de buurt.

  Er kunnen nooit en te nimmer rechten -van welke aard dan ook- worden ontleend aan deelname aan de ondernemersbezoeken. Er kan ook geen minimum aantal bezoeken worden toegezegd. Over de uiteindelijke beslissing van de te bezoeken ondernemers gaat alleen stichting BBIS. Vaak kopen deelnemers na een presentatie bij een ondernemer ook producten in zijn of haar winkel. Dit kunnen wij echter nooit garanderen. De raamstickers zijn geen keurmerk.